St.-Janskring H1-Mortsel: 3 - 0 Sterke wedstrijd van Herentals dat het 4e geklasseerde Mortsel meteen bij de keel greep en op achterstand zette met secure recepties en zeer sterke blokkering.Gevolg: set één ruim gewonnen door de thuisploeg. Wetende dat tegen dit Mortsel kansen waren,ging St Janskring gewoon door zoals set 1, en weer een sterke blokkerende thuisploeg en enkele slimme ballen van de spelverdeler bracht herentals op 40 minuten 2 - 0 voor. De traditionele 3e set bracht even spanning, bij een klein akkefietje met de scheidsrechter kwam Mortsel terug tot 18 - 18. Na een time out, met de neuzen terug in dezelfde richting, werd Mortsel onmiddellijk teruggeslagen, een deugdoende eerste overwinning voor St.-Janskring! dames1 - Mendo Booischot-St. Janskring Goeie wedstrijd van de gepromoveerde 1e damesploeg van Paul Goor. Na 4 speeldagen, waarbij medeleider Booischot werd geklopt gisteren, staan ze verdiend mee vooraan in het klassement. Het seizoen is nog lang, maar dit team kan meespelen voor een mooie eindklassering. H2 - Olmen: 0 - 3 H3 - Zoersel 4: 1 - 3